33d9985743e44cf3d66bc0252db2b705.png
eb048794c149f5b0b4244799119af03b.png
c47b24249203f1eb99bc95d9f6a5bc3d.png

XXL, stretch en stoer

Hoooked Zpagetti is een unieke draadstof om makkelijk en snel mee te haken, breien of knopen op XXL-formaat. Dit is mogelijk omdat zpagetti van stevige stretchmaterialen is gemaakt. De doorsnede van zpagetti draadstof ligt gemiddeld tussen de 1 en 2,5 centimeter, zodat je supergrote haaknaalden of breinaalden nodig hebt. Hiermee maak je in een handomdraai unieke eindresultaten in je eigen stoere en moderne Hoooked stijl.

Duurzaam, kleurrijk en wasbaar

Hoooked Zpagetti is gemaakt van een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam restmateriaal uit de mode en textielindustrie. De collectie is gebaseerd op het actuele modebeeld en wisselt continu. Zpagetti draadstof bevat meestal 95% katoen en voor het overige deel elasthaan en/of lycra. Zpagetti is goed wasbaar op lage temperaturen en behoudt zijn vorm het beste door je artikel op de hand of in een kussensloop in de wasmachine te wassen.

Volg je eigen patroon

Een belangrijke eigenschap van Hoooked Zpagetti is dat de dikte van de draad en de textuur varieert. Daarom is het van belang om bij het werken met een patroon goed te blijven kijken naar de afmetingen en de gewenste vorm van je accessoire. Het aantal steken is bijvoorbeeld geen vast aantal, maar kun je zelf bepalen naar gelang de gewenste afmetingen van het eindresultaat. Dit betekent dat je onze patronen en instructies niet precies hoeft te volgen, maar dat je vooral kunt uitgaan van je eigen creativiteit.

Workshop

Volg ook onze gezellige workshop en leer de kunst van het haken of breien met Hoooked Zpagetti. Schrijf je nu hier in voor onze workshop!


Geen producten aanwezig

 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.