eb048794c149f5b0b4244799119af03b.png
c47b24249203f1eb99bc95d9f6a5bc3d.png
Royal VKB Funnel Friends
0 Reviews | Review toevoegen

Laat je inspireren door de mooie, slimme maar vooral handige produkten van Royal VKB, het jongste merk van Koninklijke van Kempen & Begeer.

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

Binnen 3 werkdagen

€ 29,95
€ 23,95
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen

Ingrediënten overgieten, maar hoe? ....Funnel Friends van Royal VKB bieden de oplossing! 
Funnel Friends is een zeer praktische en veelzijdige set keukenhulpmiddelen die uitstekend kan worden gebruikt voor het overgieten van vloeistoffen, granen en korrels. Of het nou gaat om grote of kleine hoeveelheden, Funnel Friends bieden onbeperkte mogelijkheden. 

De Funnel Friends zijn niet alleen zeer praktisch, de organische vormgeving geeft een extra dimensie aan dit unieke ontwerp. De vloeiende vormen van de Funnel Friends zorgen ervoor dat de set uitstekend in elkaar past. Hierdoor kunnen de Funnel Friends eenvoudig worden gestapeld waardoor de set weinig ruimte in beslag neemt. 

De set Funnel Friends bestaat uit 3 verschillende maten:

Kleine Funnel
Het kleinste formaat is uitermate geschikt voor het overgieten van vloeistoffen zoals bij het decanteren van wijn of het bijvullen van kruidenpotjes zoals een zout- en pepermolen. Door de ovaalvormige tuit zal bij het overgieten geen vacuüm ontstaan, wat de doorstroom bevordert. 

Middel Funnel
Het middelgrote formaat is ideaal voor het gieten van zowel vloeibare ingrediënten alsmede suiker, rijst en andere granen. De open vorm leent zich uitstekend om grote hoeveelheden ingrediënten te scheppen en deze via de tuit te verdelen in kleinere gewenste gebruikshoeveelheden.

Het grootste formaat kan uitstekend worden gebruikt om grote hoeveelheden vloeistof te bewaren en te schenken zoals bijvoorbeeld limonade of pannenkoekbeslag. Hierdoor kan de Funnel zeer divers worden ingezet. 

De Funnel Friends, 'vrienden' voor in en rondom de keuken!

  • Maat: 22,5 cm x 9 cm x 22,8 cm
  • Materiaal: Kunststof
  • Ontwerper: Roger Arquer

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.