Onze merken /

Tiny Magic

Tiny-Magic

Het verhaal van Veronique, oprichter van Tiny Magic:
"Het begon allemaal met een tweeling. 
Gezegend met een astronaut en een ballerina, werd over elke stap buiten het huis goed nagedacht. Elke keer dat mijn handtas vol vliegtuigen, auto's, potloden en kleurblokken zat ... Er moest een gemakkelijkere en compactere manier zijn om dit mee te nemen ... om in elke situatie voorbereid te zijn. Dus ik begon prototypes te maken, en ik begon deze prototypes te gebruiken. En elke keer als we uitstapten, kwam een ​​andere moeder naar me toe om te vragen waar ik dat vandaan had. Mijn man (zegen hem!) Drong er bij mij op aan om mijn bedrijfje te starten. Dus hier zijn we dan, en terwijl de tweeling groeit en nieuwe behoeften heeft, wordt mijn creativiteit uitgedaagd voor meer nieuwe items om het voor andere ouders gemakkelijker te maken. Ik hoop dat je net zoveel van mijn creaties geniet als mijn kinderen.

Nog één ding alle produkten worden 100% handgemaakt.

Veronique"
 


 

Duurt het wachten lang? Verveelt jouw kindje zich? En wil je je kind niet meteen achter de Ipad of telefoon zetten. Dan zijn de speelmatten van Tiny Magic de redding want speelplezier is gegarandeerd. De speelmatten van Tiny Magic zijn handgemaakt en heel praktisch. Je rolt de mat eenvoudig op en neemt hem gemakkelijk overal mee naartoe. 


Meest bekeken producten

0
Onbeperkt
1
Onbeperkt

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Onze openingstijden

Maandag  gesloten    
Dinsdag  gesloten    
Woensdag  09.30 uur - 17.30 uur 
Donderdag  09.30 uur - 17.30 uur
Vrijdag  09.30 uur - 17.30 uur
zaterdag  09.30 uur - 17.00 uur

Over ons

Meer dan 10 jaar geleden maakten mijn moeder Loes en ik, Déanne, van onze hobby ons werk. We begonnen met een webshop, gingen over naar een winkel in Elst en hebben nu en winkel mét webshop. In onze winkel en online vind je producten die met liefde zijn gemaakt én uitgekozen. Kom gerust ook eens een kijkje nemen in onze cadeauwinkel Elst. 

Contact

Het Kadopakket
Dorpsstraat 18
6661 EK Elst (Gld.)
T. 0481-350652 (tijdens de openingstijden)
M. 06-21496940 (bij geen gehoor)
E. info@hetkadopakket.nl
KvK 09147723
IBAN NL19 RABO 0333907566
BTW NL814257124B01

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by OVK webdesign

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies